Výstava na stromech

• 4. října 2018 9:47
Výstava na stromech

Výstava na stromech je celorepublikový výstavový happening, který se koná během Týdne důstojné práce a upozorňuje na ožehavá témata naší každodenní spotřeby. V týdnu od 6. do 13. října 2018 proběhne čtvrtý ročník se zaměřením na podmínky výroby bot v továrnách a sweatshopech indické Agry.

V sobotu 7. října se slaví Světový den důstojné práce. Důstojná práce neboli důstojné pracovní podmínky ctí svobodu, spravedlnost, jistotu. Jde o takovou práci, při níž jsou chráněna práva pracovníků, kteří dostávají odpovídající odměnu a těší se adekvátnímu sociálnímu zabezpečení. Zajištění důstojné práce pro všechny se tak stává jedním z nejúčinnějších způsobů, jak bojovat s globální chudobou a s ní spojenými problémy, jako jsou například dětská práce, utlačování ženských práv atd.

Výstavu na stromech si můžete prohlédnout také ve Valašském Meziříčí, a to před Českou poštou na Poláškové ulici.

Více na : https://www.nazemi.cz/cs/vystava-na-stromech

Čtěte dále...

Zastávka Vám otevře dveře Zastávka Vám otevře dveře

Zastávka Vám otevře dveře