Hlasujte pro náš projekt v nadaci ČSOB

Centrum sociálně-materiální pomoci ve Valašském Meziříčí usiluje o získání finanční podpory v nadaci ČSOB. Hlasujte prosím pro náš projekt. http://www.csobpomaharegionum.cz/divoka-karta#zlinsky.

Cílem aktivit Centra sociálně-materiální pomoci ve Valašském Meziříčí je prostřednictvím poskytnutí potravinové a materiální pomoci, je zmírnit dopady akutní krizové životní situace jeho klientů a uspokojit jejich okamžité základní životní potřeby.

Díky tomu se tito lidé mohou důsledněji zaměřit na řešení své složité životní situace z dlouhodobějšího hlediska. Tomu napomáhá i poskytování poradenství a zprostředkování spolupráce s dalšími sociálními službami. Tímto způsobem chceme napomáhat zvyšování kompetencí lidí v krizi a vést je k co největší svépomoci.

Příspěvek nadace ČSOB použijeme na úhradu pohonných hmot pro terénní práci a úhradu dalších provozních nákladů spojených s fungováním Centra sociálně- materiální pomoci. Služba je v provozu od prosince 2016. Za první 3 měsíce centrum pomohlo 66-ti lidem v tíživé situaci.

Všem děkujeme za hlasy.