Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi SASanky

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi jsou určeny těm rodinám, které usilují o návrat dětí z ústavní výchovy, a těm, v nichž žijí děti před ukončením středoškolských studií. Rodiny vedeme, motivujeme a podporujeme v řešení jejich nepříznivé situace. Služby poskytujeme přímo v domácnosti.

Sebeobsluha, péče o sebe, Hospodaření, Péče o děti, Bydlení, Práce, Péče o domácnost, Vztahy

Sociální rehabilitace Amika

Amika se zaměřuje na sociální rehabilitaci osob s duševním onemocněním. Podmínkou pro poskytnutí služeb je jednak doporučení ošetřujícího psychiatra nebo psychologa, jednak pravidelná odborná péče nutná vzhledem ke specifické problematice duševních onemocnění. Našimi klienty jsou lidé od 18 do 69 let.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe, Hospodaření, Práce, Péče o domácnost, Trávení volného času, Vztahy

Sociální rehabilitace Atta

Sociální rehabilitace Atta je určena lidem, kteří potřebují podporu při řešení své tíživé životní situace – především nezaměstnaným, lidem s nízkými příjmy či nestabilním zaměstnáním, lidem se zdravotním postižením, lidem s chronickým onemocněním, lidem bez domova, v krizi a lidem žijícím v sociálně vyloučených lokalitách.

Hospodaření, Bydlení, Práce, Péče o domácnost, Vztahy