Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi SASanky

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi jsou určeny těm rodinám, které usilují o návrat dětí z ústavní výchovy, a těm, v nichž žijí děti před ukončením středoškolských studií. Rodiny vedeme, motivujeme a podporujeme v řešení jejich nepříznivé situace. Služby poskytujeme přímo v domácnosti.

Sebeobsluha, péče o sebe, Hospodaření, Péče o děti, Bydlení, Práce, Péče o domácnost, Vztahy

Sociální rehabilitace Amika

Sociální rehabilitace Amika podporuje dospělé osoby s duševním onemocněním v rozvoji jejich schopností a dovedností tak, aby se začlenily do běžné společnosti a v rámci svých možností žily plnohodnotný život. Našimi klienty jsou lidé od 18-ti let.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe, Hospodaření, Práce, Péče o domácnost, Trávení volného času, Vztahy

Sociální rehabilitace Atta

Sociální rehabilitace Atta je určena lidem, kteří potřebují podporu při řešení své tíživé životní situace – především nezaměstnaným, lidem s nízkými příjmy či nestabilním zaměstnáním, lidem se zdravotním postižením, lidem s chronickým onemocněním, lidem bez domova, v krizi a lidem žijícím v sociálně vyloučených lokalitách.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe, Hospodaření, Bydlení, Práce, Péče o domácnost, Vztahy