Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Stromy budou vyprávět příběhy lidí pěstujících banány

Výstava na stromech se koná v desítkách parků po celé České republice již třetím rokem při příležitosti Světového dne důstojné práce. Ten se slaví 7. října. Minulé ročníky se věnovaly pěstování kávy a pracovním podmínkám v koželužnách a při výrobě obuvi.

Seznam míst a více informací o akci najdete na www.vystavanastromech.cz.

SASanky slavily 10 let

Ve čtvrtek 21.9. jsme si připomněli 10. výročí založení Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi (SAS). Oslavy začaly již dopoledne, a to přednáškou pro studenty místního Gymnázia Františka Palackého.

Výběrová řízení - Charita Valašské Meziříčí

Charita Valašské Meziříčí hledá pracovníky na tyto pozice:

pečovatel/ka - výpomoc

pečovatel/pečovatelka - Charitní dům pokojného stáří Valašská Bystřice

Nově:                zdravotní sestra

sociální pracovník - Centrum osobní asistence

Přijďte se podívat do Zastávky.

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Vás zve na Den otevřených dveří. Sraz je ve středu 4.října od 13 do 17 hodin v Zastávce, Na Potůčkách 872 ve Valašském Meziříčí.

17.10-Den otevřených dveří Zastávka-1

Dny duševního zdraví

Dovolujeme si Vás pozvat na Dny duševního zdraví. Od 18.září do 1. října v Café Tucan bude k vidění výstava "Když se duše usmívá". Po celou dobu výstavy budete mít možnost nahlédnout do činnosti Centra Amika formou pohádky "Jak rytíři a rytířky řádu Amika bojovali se zlým čarodějem".
V úterý 19. září od 17 do 19 hodin se v Café Tucan uskuteční přednáška Mgr. Petry Tošněrové, DiS. s názvem " Schizofrenie - zaostřeno na duši". Součástí přednášky budou originální audionahrávky lidí s touto disgnozou, obrazové ukázky děl lidí v akutní fázi schizofrenie.

Plakát akce

SASANKY SLAVÍ 10 LET

Zveme Vás na oslavu 10. výročí založení naší sociální služby SASANKY. Je to  terénní služba podporující rodiny v obtížné životní situaci.

Plakát

Psychobudka

Centrum Amika – sociální rehabilitace pro osoby s chronickým duševním onemocněním přiblížilo ve dnech od 17. do 25.6.  pocity a prožitky lidí trpících schizofrenií prostřednictvím interaktivního filmu „Do vlastních rukou“ ve speciálním projekčním boxu s názvem PSYCHOBUDKA v prostorách Kafé Tucan.

Když se duše usmívá

17.07-Amika 19.7.2017Charita Valašské Meziříčí, Centrum Amika, sociální rehabilitace pro osoby s chronickým duševním onemocněním, pořádá v Městské knihovně ve Valašském Meziříčí výstavu výtvarné a rukodělné tvorby svých klientů nazvanou Když se duše usmívá. Výstavu si můžete prohlédnou do 28.7.2017.

Krámek v pasáži zve na oblíbenou akci

Krámek v pasáži Vás srdečně zve na oblíbenou prázdninovou slevu. Nyní jsme pro Vás připravili nejen tradiční 50 % slevu veškerého oblečení, ale i plyšových hraček a keramiky.

Slevová akce 2017

Charita Valašské Meziříčí rozšiřuje vozový park

Třicet osobních automobilů se může někomu zdát moc, jinému málo.  Představme si území, na kterém Charita poskytuje své služby. To sahá od Horní Bečvy, Valašské Bystřice přes Rožnov pod Radhoštěm, Valašské Meziříčí po Kelč a Hranicko.