Dům pokojného stáří Valašská Bystřice - domov pro seniory

Dům pokojného stáří umožňuje lidem prožít klidné stáří bez obav, že zůstanou bez pomoci a to v prostředí co nejvíce podobném rodinnému. Snažíme se zachovat co nejdéle dosavadní schopnosti každého klienta a podporovat jej při udržování běžného způsobu života, přiměřené soběstačnosti a při zachovávání přirozených vztahů. To vše se zajištěním nepřetržité péče, s individuálním přístupem a respektem k duchovním hodnotám.

Služba je určena seniorům od 65 let, kteří již pro své stáří a zdravotní stav nemohou dlouhodobě zůstat ve svém domácím prostředí. Přednostně jsou přijímáni senioři, jejichž péči není možné zajistit jiným způsobem.

S čím můžeme pomoci?

Obyvatelům domova pomáháme prožít důstojné stáří s přihlédnutím k individuálním potřebám každého z nich a vytváříme podmínky pro zachování dosavadního způsobu života. Podporujeme udržení úrovně soběstačnosti a nezávislosti uživatelů (v rámci zdravotních možností) a zachování stávajících tělesných, smyslových a psychických schopností uživatelů prostřednictvím různých aktivizačních činností. Dle přání uživatelů zajišťujeme jejich duchovní podporu po celou dobu pobytu.

Služby zajišťujeme odborně vzdělaným a proškoleným personálem, který respektuje potřeby uživatelů.

Služba je poskytována za úhradu.

Provozní doba pro kontaktování pracovníků Domu pokojného stáří je v pracovní dny od 6:00 do 14:30 hod.

Osobní kontakt, po předchozí domluvě, je možný i mimo stanovenou pracovní dobu.

Provozní doba:

Nepřetržitý provoz