Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Zastávka

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Zastávka je sociální službou určenou pro každého, kdo má chuť trávit svůj volný čas smysluplněji či potřebuje pomoc a poradit v různých oblastech života. Náš nízký práh tak může překročit kdokoliv bez rozdílu v barvě pleti, vyznání, myšlení, finančního stavu peněženky či životního stylu. Našimi klienty jsou děti a mladí lidé od 10 do 26 let.

S čím můžeme pomoci?

Naším posláním je vytvořit prostor a podnětné prostředí pro mladé lidi, kteří obtížně hledají své místo v dnešním světě, nevychází s okolím a nenacházejí uspokojující náplň svého volného času.

Klientům nabízíme řadu volnočasových aktivit (stolní fotbálek, ping-pong, hudební nástroje, stolní hry), možnost účastnit se přednášek na různá zajímavá témata, pomoc a podporu při řešení obtížných životních situací, problémů v rodině, ve škole, ve vztazích apod.

Během roku pořádáme množství různých akcí – výlety, „nocovky“, výtvarné, taneční a hudební dílny, filmové kluby či sportovní aktivity.

NZDM Zastávka poskytuje službu jak ambulantní, tak i terénní formou.

Služba je poskytována bezplatně.

V pátek je provozní doba zařízení určena k individuálním rozhovorům s klienty.

Provozní doba:

pondělí