DÁREK JAM

DÁREK JAM – tak se jmenoval hudební večer, který na podporu naší Charity uspořádal v úterý 12.12. muzikant Zbyněk Terner. Ten do rožnovské restaurace Brasserie Avion sezval své kamarády hudebníky – Z Horní dolní a dál na jih, Adama Fuksu a Davida Kudelu, Ctiba, Navalentym a skupinu Astmatic, aby návštěvníkům předvedli svůj repertoár. Vstupným byl dárek pro maminky a děti z azylového domu a pro lidi bez domova, kterým Charita Valašské Meziříčí pomáhá zvládnout složité životní situace.

IMG_2220             IMG_2210

Návštěvnost předčila naše očekávání, což dokazuje množství získaných dárků- 43 kg trvanlivých potravin, 420 kusů oblečení a obuvi, 5 kusů společenských her, 52 kusů kosmetických přípravků, 5 kusů pracího prášku, 3 l aviváže, 47 dětských knížek, 98 plyšových hraček  a spousta dalších drobných dárkových předmětů. Kromě věcných dárků návštěvníci večera darovali  4. 410 ,-Kč, za které budou zakoupeny potřeby pro lidi v tíživé životní situaci.

Z toho je patrné, že mnoha lidem není lhostejný osud druhých. Jménem  Charity Valašské Meziříčí děkujeme organizátorovi akce za skvělý nápad a realizaci hudebního večera, všem účinkujícím, kteří vystoupili bez nároku na honorář, vedení restaurace za bezplatný pronájem a občerstvení . Velký dík dále patří všem, kteří přišli osobně akci podpořit a přinesli s sebou dárek.

První ročník DÁRKU JAM se vydařil. Jak organizátor akce naznačil, je třeba zavádět nové tradice. Už nyní se tedy těšíme na druhý ročník.

Za Charitu Valašské Meziříčí

Martina Došková