Materiální pomoc

Oceníme dary jednotlivců, ale i dary firem. Můžete darovat ošacení/obuv/předměty/potraviny, které dále už neupotřebíte, a my s nimi naložíme tak, aby se co nejdříve dostaly k lidem, kteří je opravdu potřebují a využijí.

Jak s věcmi nakládáme?

Materiální pomoc přerozdělujeme v Centru sociálně-materiální pomoci ve Valašském Meziříčí na základě sociálního šetření. Oblečení dále třídíme, a vybrané kusy za drobný peníz nabízíme k prodeji v našem novém obchůdku KOMPOOT ve Valašském Meziříčí. Výtěžek pak dále použijeme opět na charitní účely. Oděvy, které už dále neposlouží, prodáváme firmě na průmyslové zpacování a výtěžek opět putuje na provoz organizace.

Bohužel nepříjímáme

Nepřijímáme elektrospotřebiče (nemají revizi, mohou být nebezpečné), peřiny, matrace, rozměrný nábytek a oblečení z pozůstalosti, z důvodu nedostatečných skladovacích prostor. Drobný nábytek přijímáme jen po konzultaci.

Nejsme schopni zajistit odvoz předmětů z Vaše bydliště, prosíme tedy o odvoz na adresu Zámecká 921 (vedle mlékáren) ve Valašském Meziříčí.

Otevírací doba

pondělí 13:00 -18:00

úterý - pátek 9:00 -16:00

Příjem darovaných věcí

pondělí - pátek 8:00 -15:00

V případě dotazů se obracejte na naší koordinátorku materiální podpory.

Ing. Gabriela Galetková, telefon 777 672 903, email: info@valmez.charita.cz

Nejvíce oceníme