Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Výběrová řízení - Charita Valašské Meziříčí

Charita Valašské Meziříčí hledá pracovníky na tyto pozice:

pracovník Noclehárny-výpomoc               pečovatel/pečovatelka      pečovatel/ka - výpomoc

pečovatel/pečovatelka - Charitní dům pokojného stáří Valašská Bystřice

Nově:             zdravotní sestra                           pracovník v soc. službách

Psychobudka poprvé ve Valmezu

Máte jedinečnou možnost zjistit, co pociťují a prožívají lidé trpící schizofrenií prostřednictvím interaktivního filmu Do vlastních rukou ve speciálním projekčním boxu s názvem Psychobudka.

Tento projekční box bude umístěn v Café Tucan na náměstí ve Valašském Meziříčí od 17. 6. do 25. 6. 2017.

Psychobudka vznikla v rámci projektu Paralelní světy se záměrem zprostředkovat zdravým lidem možnost ponořit se na chvíli do světa lidí trpících schizofrenií a prožít alespoň zlomek toho, co mohou nemocní, kteří se neléčí, prožívat každý den.

Pozvánka na akci

Pozvánka na cimbálový festival

Dovolte, abychom Vás pozvali na Odpoledne s Charitou, které se koná v rámci XII. Mezinárodního festivalu cimbálu v pátek 26. 5. 2017 od 15:00 hodin na ulici Křížkovského (před kostelem Nanebevzetí Panny Marie) ve Valašském Meziříčí.

Přijďte s námi strávit příjemné páteční odpoledne. Zahraje nám cimbálová muzika Malá Jasénka. Připraveno bude bohaté občerstvení z regionálních a férových potravin. Prohlednout si můžete výstavu k problematice Fair tradu. Připraven bude také prodej knih z Krámku v pasáži.

V 18:30 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie začne koncert s názvem Cimbál v komorní hudbě, na kterém cimbalisté mladé generace představí cimbál netradičně.

Vstupné je dobrovolné. Výtěžek bude věnován pro potřeby naší Charity.

Program festivalu naleznete zde

Co pro vás připravila Charita Val. Meziříčí

Ve Valašském Meziříčí se poprvé férově snídalo

Valašské Meziříčí, 13. května 2017 – Na více než 160 místech se v sobotu uskutečnil piknik na podporu lokálních a fairtradových pěstitelů. Ve Valašském Meziříčí proběhl na nádvoří zámku Žerotínů. Sešlo se na něm přes 90 lidí. Na dekách si pochutnávali na fairtradové kávě či čaji a doma napečených buchtách
z fairtradového cukru a kakaa, na sýrech, tvarohu a na pomazánkách z produktů místních farmářů. Lidé tak dali najevo, že je zajímá, kdo a za jakých podmínek pro ně plodiny pěstuje.

Férová snídaně NaZemi poprvé ve Valašském Meziříčí

V sobotu 13. května se ve Valašském Meziříčí  uskuteční piknikový happening na podporu fairtradových a lokálních pěstitelů – Férová snídaně NaZemi. 17.05-ferova snidane grafikaValmez se tak přidá k více než stovce míst, kde se ve stejný čas sejdou tisíce lidí, aby vyjádřily svůj zájem o pěstitele a pěstitelky, jejichž plodiny se dostávají na náš stůl.

Hlasujte pro náš projekt v nadaci ČSOB

Centrum sociálně-materiální pomoci ve Valašském Meziříčí usiluje o získání finanční podpory v nadaci ČSOB. Hlasujte prosím pro náš projekt. http://www.csobpomaharegionum.cz/divoka-karta#zlinsky.

Poděkování žákům ZŠ Salvátor

Žáci VI. třídy Základní školy Salvátor vyhráli třídní soutěž o nejhezčí podzimní nástěnku, za což dostali finanční odměnu. Část této odměny ve výši 300,-Kč se rozhodli věnovat naší Charitě na pomoc potřebným lidem. Moc jim za ni děkujeme a velmi si jejich podpory vážíme.     17.04-ZŠ Salvátor-2

Přejeme radostné Velikonoce

Velikonoční přání

VELIKONOČNÍ TVOŘENÍ V DENNÍM CENTRU

Poslední březnový pátek jsme se s našimi klienty rozhodli přivítat jaro – i když počasí už bylo téměř letní. Připravili jsme si více aktivit, aby se každý mohl zapojit. Kolegyně se dokonce naučila plést „tatary“, což zkusila naučit i klienty.

Výsledky výběrového řízení Podpora mobility soc.služeb

V pondělí 27.3.2017 v 11 hodin proběhlo otevírání obálek podaných k výzvě Podpora mobility sociálních služeb Charity Valašské Meziříčí v programu MPSV 113 310 Rozvoj a obnova materiálně – technické základny sociálních služeb.

doc02388020170406112540