Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež TRIUMF klub

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež TRIUMF klub je určen pro všechny mladé lidi, které už nebaví jen tak se poflakovat a hledají místo, kde by našli bezpečí, podporu a porozumění nebo chtějí svůj volný čas trávit v kolektivu svých vrstevníků. Mohou k nám přijít všichni mladí lidé od 10 do 21 let, kteří se potýkají s problémy, se kterými si sami nevědí rady, mají spoustu otázek a hledají na ně odpovědi.

Trávení volného času, Vztahy

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Zastávka

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Zastávka je sociální službou určenou pro každého, kdo má chuť trávit svůj volný čas smysluplněji či potřebuje pomoc a poradit v různých oblastech života. Náš nízký práh tak může překročit kdokoliv bez rozdílu v barvě pleti, vyznání, myšlení, finančního stavu peněženky či životního stylu. Našimi klienty jsou děti a mladí lidé od 10 do 26 let.

Trávení volného času, Vztahy

Osobní asistence

Služby Osobní asistence jsou určeny osobám, které jsou omezeny v soběstačnosti z důvodu věku, zdravotního postižení nebo dlouhodobého onemocnění. Osobní asistentky našim klientům nabízejí pomoc při nejrůznějších činnostech každodenního života. Fungují v domácím prostředí i tam, kde uživatelé potřebují. Našimi klienty jsou děti od 7 let a dospělí. Služby poskytujeme lidem žijícím na Valašskomeziříčsku, Kelečsku a Rožnovsku.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe, Trávení volného času, Vztahy

Sociální rehabilitace Amika

Sociální rehabilitace Amika podporuje dospělé lidi, kteří se v důsledku duševního onemocnění nebo psychických potíží dostali do situace, kterou nedokážou sami zvládnout. Služba poskytuje těmto lidem takovou míru podpory při zvládání nároků každodenního života, která jim umožní, v rámci jejich možností a schopností, žít plnohodnotný život. Poskytována je v běžném prostředí klienta ve Valašském Meziříčí a okolí nebo v prostorách služby.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe, Hospodaření, Práce, Péče o domácnost, Trávení volného času, Vztahy