Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Zastávka

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Zastávka je sociální službou určenou pro každého, kdo má chuť trávit svůj volný čas smysluplněji či potřebuje pomoc a poradit v různých oblastech života. Náš nízký práh tak může překročit kdokoliv bez rozdílu v barvě pleti, vyznání, myšlení, finančního stavu peněženky či životního stylu. Našimi klienty jsou děti a mladí lidé od 10 do 26 let.

Trávení volného času, Vztahy

Osobní asistence

Služby Centra osobní asistence jsou určeny osobám, které jsou omezeny v soběstačnosti z důvodu věku, zdravotního postižení nebo dlouhodobého onemocnění. Osobní asistentky našim klientům nabízejí pomoc při nejrůznějších činnostech každodenního života. Fungují v domácím prostředí i tam, kde uživatelé potřebují. Našimi klienty jsou děti od 7 let a dospělí. Služby poskytujeme lidem žijícím na Valašskomeziříčsku, Kelečsku a Rožnovsku.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe, Trávení volného času, Vztahy

Sociální rehabilitace Amika

Amika se zaměřuje na sociální rehabilitaci osob s duševním onemocněním. Podmínkou pro poskytnutí služeb je jednak doporučení ošetřujícího psychiatra nebo psychologa, jednak pravidelná odborná péče nutná vzhledem ke specifické problematice duševních onemocnění. Našimi klienty jsou lidé od 18 do 69 let.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe, Hospodaření, Práce, Péče o domácnost, Trávení volného času, Vztahy