Azylový dům pro matky s dětmi

Azylový dům je určen pro ženy s dětmi, těhotné ženy nebo ženy usilující o získání dětí do své péče. Služba se týká především těch žen, které zažívají domácí násilí, potřebují podporu a vedení při péči o děti a domácnost a které ztratily bydlení. Klientky musejí mít alespoň 18 let. Azylový dům nabízí 12 bytových jednotek s celkem 40 lůžky. Naše klientky jsou přechodně ubytovány v zařízených garsoniérách, v nichž mají k dispozici kuchyňský kout s vařičem, lednicí a nádobím; sprchový kout a WC.

Hospodaření, Péče o děti, Bydlení, Péče o domácnost

Pečovatelská služba Kelč

Pečovatelská služba Kelč je určena pro osoby s chronickým onemocněním (včetně duševního onemocnění), osoby se zdravotním postižením (fyzickým, mentálním, smyslovým), pro seniory a rodiny s dětmi.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe, Péče o domácnost

Pečovatelská služba Rožnov pod Radhoštěm

Pečovatelská služba je určena seniorům a dospělým lidem s různým typem zdravotního postižení nebo chronického onemocnění. Pokud naši klienti potřebují pomoc s péči o sebe nebo o svou domácnost, například po návratu z nemocnice, jsme tady pro ně.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe, Péče o domácnost

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi SASanky

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi jsou určeny těm rodinám, které usilují o návrat dětí z ústavní výchovy, a těm, v nichž žijí děti před ukončením středoškolských studií. Rodiny vedeme, motivujeme a podporujeme v řešení jejich nepříznivé situace. Služby poskytujeme přímo v domácnosti.

Sebeobsluha, péče o sebe, Hospodaření, Péče o děti, Bydlení, Práce, Péče o domácnost, Vztahy

Sociální rehabilitace Amika

Sociální rehabilitace Amika podporuje děti, mládež a dospělé, kteří se v důsledku duševního onemocnění nebo psychických potíží dostali do situace, kterou nedokážou sami zvládnout. Našim posláním je poskytovat těmto lidem takovou míru podpory při zvládání nároků každodenního života, která jim umožní, v rámci jejich možností a schopností, žít plnohodnotný život. Službu poskytujeme v běžném prostředí klienta ve Valašském Meziříčí a okolí (Branky, Choryně, Jarcová, Kelč, Kladeruby, Krhová, Kunovice, Lešná, Loučka, Mikulůvka, Oznice, Podolí, Police, Poličná, Střítež nad Bečvou, Velká Lhota, Zašová) nebo v prostorách služby.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe, Hospodaření, Práce, Péče o domácnost, Trávení volného času, Vztahy

Sociální rehabilitace Atta

Sociální rehabilitace Atta je určena lidem, kteří potřebují podporu při řešení své tíživé životní situace – především nezaměstnaným, lidem s nízkými příjmy či nestabilním zaměstnáním, lidem se zdravotním postižením, lidem s chronickým onemocněním, lidem bez domova, v krizi a lidem žijícím v sociálně vyloučených lokalitách.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe, Hospodaření, Bydlení, Práce, Péče o domácnost, Vztahy