Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi SASanky

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi jsou určeny těm rodinám, které usilují o návrat dětí z ústavní výchovy, a těm, v nichž žijí děti před ukončením středoškolských studií. Rodiny vedeme, motivujeme a podporujeme v řešení jejich nepříznivé situace. Služby poskytujeme přímo v domácnosti.

Sebeobsluha, péče o sebe, Hospodaření, Péče o děti, Bydlení, Práce, Péče o domácnost, Vztahy

Sociální rehabilitace Amika

Sociální rehabilitace Amika podporuje dospělé lidi, kteří se v důsledku duševního onemocnění nebo psychických potíží dostali do situace, kterou nedokážou sami zvládnout. Služba poskytuje těmto lidem takovou míru podpory při zvládání nároků každodenního života, která jim umožní, v rámci jejich možností a schopností, žít plnohodnotný život. Poskytována je v běžném prostředí klienta ve Valašském Meziříčí a okolí nebo v prostorách služby.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe, Hospodaření, Práce, Péče o domácnost, Trávení volného času, Vztahy

Sociální rehabilitace Atta

Sociální rehabilitace Atta je určena lidem, kteří potřebují podporu při řešení své tíživé životní situace – především nezaměstnaným, lidem s nízkými příjmy či nestabilním zaměstnáním, lidem se zdravotním postižením, lidem s chronickým onemocněním, lidem bez domova, v krizi a lidem žijícím v sociálně vyloučených lokalitách.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe, Hospodaření, Bydlení, Práce, Péče o domácnost, Vztahy