Denní stacionář Radost

Denní stacionář Radost je určen lidem, kteří kvůli svému zdravotnímu stavu obtížně zvládají pobyt doma bez pomoci dalšího člověka. Našimi klienty jsou lidé starší 50 let, kteří jsou špatně pohybliví nebo mají různě závažné poruchy orientace.

Sebeobsluha, péče o sebe, Vztahy

Domácí zdravotní a paliativní péče

Služba Domácí zdravotní a paliativní péče je určena pacientům v jejich domácím prostředí – zabraňuje vytržení klienta z jeho přirozených sociálních vazeb. O klienty s akutním i chronickým onemocněním a pacienty v pokročilých a konečných stádiích nevyléčitelných chorob se starají registrované všeobecné sestry.

Zdraví

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež TRIUMF klub

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež TRIUMF klub je určen pro všechny mladé lidi, které už nebaví jen tak se poflakovat a hledají místo, kde by našli bezpečí, podporu a porozumění nebo chtějí svůj volný čas trávit v kolektivu svých vrstevníků. Mohou k nám přijít všichni mladí lidé od 10 do 21 let, kteří se potýkají s problémy, se kterými si sami nevědí rady, mají spoustu otázek a hledají na ně odpovědi.

Trávení volného času, Vztahy

Odlehčovací služba

Odlehčovací služba je určena seniorům a dospělým lidem s různým typem postižení nebo chronického onemocnění, kteří potřebují trvalou pomoc druhé osoby. Poskytováním služby zároveň odlehčujeme rodině a blízkým osobám, kteří o své blízké pečují. Službu nemůžeme poskytnout osobám s těžkým mentálním postižením a osobám s vážnou psychiatrickou diagnózou.

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe

Pečovatelská služba Rožnov pod Radhoštěm

Pečovatelská služba je určena seniorům a dospělým lidem s různým typem zdravotního postižení nebo chronického onemocnění. Pokud naši klienti potřebují pomoc s péči o sebe nebo o svou domácnost, například po návratu z nemocnice, jsme tady pro ně.

Sebeobsluha, péče o sebe, Péče o domácnost

Půjčovna kompenzačních pomůcek

Půjčovna nabízí zdravotní a rehabilitační pomůcky osobám, které je z důvodu svého zdravotního stavu potřebují k běžnému životu a setrvání v domácnosti.

Kelč, Rožnov pod Radhoštěm

Zdraví, Sebeobsluha, péče o sebe